24K Gold Facial Oil și Miere de Manuka 12ml

Manuka Doctor
109,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Manuka Doctor
Disponibil in stoc

Descriere

Ulei de față cu aur de 24 K și miere de manuka de la Manuka Doctor:
Нidratează puternic, întărește și netezește pielea;
✔ subliniază contururile feței;
✔ homogenizează tenul;
✔ dă o strălucire strălucitoare;
✔ testat dermatologic, nu conține SLS, parabeni sau ftalați;

Uleiul de față de aur 24K și miere de manuka Doctor Manuka este unul dintre uleiurile cele mai apreciate de clienți și experți în frumusețe. S-a dovedit clinic că îmbunătățește aspectul pielii, reduce ridurile și îmbunătățește strălucirea. După o singură aplicare, pielea este vizibil hrănită, netedă, revitalizată, mai strălucitoare și mai radiantă. După 28 de zile de utilizare, pielea arată mai tânără, mai netedă, mai fermă și bine hidratată.

Datorită proprietăților mierii de manuka pe piele, acesta este unul dintre cele mai vândute produse ale Manuka Doctor. Formulat cu aur de 24 K, miere de Manuka și uleiuri vegetale prețioase, acest ulei de față luxos luminează vizibil, hidratează puternic, lăsând în același timp pielea naturală. Strălucirea subtilă de aur luminează pielea, accentuează contururile feței, iar uleiurile vegetale prețioase, precum merișorul, baobabul și salata, hidratează profund, mențin și protejează, conferind pielii o strălucire mătăsoasă.

Un studiu clinic independent la 30 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 64 de ani și-a analizat experiența cu 24K Gold și Manuka Honey Face Oil și efectele sale în două părți; La 10 minute de la aplicarea inițială a produsului și după 4 (patru) săptămâni de utilizare regulată. Întrebați despre efectele percepute la 10 minute de la aplicarea inițială, (90%) dintre pacienți au spus că pielea lor după aplicare părea hrănită, (90%) că este mai fină (73%) că a fost revitalizată, (77%), că este radiant, (70%) că tenul lor este uniform, (70%) că pielea lor se simte mai fermă și (90%) că este bine hidratată. Majoritatea au confirmat în continuare că, după aplicare, pielea lor pare mai strălucitoare, mai tânără și tenul lor este mai omogen. În a doua parte a studiului, după 28 de zile de utilizare regulată, majoritatea femeilor au spus că pielea lor părea hrănită, mai netedă, mai strălucitoare și mai tânără (70%) au constatat că ridurile și liniile fine sunt reduse, tenul era mai mult -construcții omogene, faciale, apar mai definite.

Cum se utilizează:
După curățare, picurați câteva picături pe vârful degetelor și masați ușor bine pe față și gât până la absorbție. Folosiți dimineața și seara sub cremă de zi sau de noapte. De asemenea, puteți amesteca uleiul cu crema de noapte sau de zi și să aplicați împreună.

Metoda de stocare:
Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Avertisment:
Evitați contactul ocular direct. Vă recomandăm un test de plasture înainte de utilizare. Nu folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele enumerate. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea imediată.