Anti-Ageing Hydrating Facial Cleanser with Bee Venom 100ml

Manuka Doctor
129,00 RON
Livrare + 16 lei, gratuita pentru total > 200 lei!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Manuka Doctor
Disponibil in stoc

Descriere

Gel de curățare a feței hidratant pentru Manuka Doctor:
✔ curăță pielea și hidratează profund;
✔ stimulează în mod repetat producția naturală de colagen;
✔ protejează împotriva apariției ridurilor;
✔ crește elasticitatea pielii;
✔ inhibă procesele de îmbătrânire a pielii;
✔ testat dermatologic, nu conține SLS, parabeni sau ftalați.

Formulă întineritoare, curăță ușor și hidratează profund pielea. Îndepărtează impuritățile zilnice, protejează împotriva radicalilor liberi cu miere de manuka, venin de albine și jeleu regal.

Gelul de față Manuka Doctor este un produs de curățare răcoritor care hidratează profund în timp ce curăță ușor pielea. Această formulă de întinerire ajută pielea să formeze colagen nou și reduce aspectul ridurilor. Pielea este curățată, îndepărtează machiajul, reduce uleiul și impuritățile, protejând în același timp împotriva radicalilor liberi. Fabricat cu cele mai bune ingrediente din stup, inclusiv miere de manuka pentru a ajuta la hidratarea și elastina, veninul de albine pentru a hrăni formarea naturală de colagen, pentru a crește elasticitatea pielii și a dovedit că jeleul regal conține celule antibacteriene, antiinflamatoare și regeneratoare. Pentru o piele mai strălucitoare, hrănită și mai radiantă, include gelul feței în rutina ta zilnică.

Veninul de albine purificat (PBV™) funcționează pe toate nivelurile pielii pentru a promova regenerarea celulelor naturale, pentru a îmbunătăți formarea colagenului, pentru a crește elasticitatea pielii și pentru a accelera recuperarea celulelor pielii deteriorate. (PBV™) a fost documentat în studii pentru creșterea producției de colagen prin proliferarea epidermică a keratinocitelor și prin inhibarea citokinelor inflamatorii. Veninul de albine purificat funcționează atât la niveluri dermice, cât și la nivel epidermic pentru a reduce liniile fine și ridurile, prin accelerarea regenerării celulare și creșterea producției factorului de creștere a epidermei, care menține elastina responsabilă pentru rezistența pielii. Veninul de albine purificat (PBV™) este implicat în cercetarea pentru a inhiba (suprima) metaloproteinazele matriceale (MMPs), care contribuie la îmbătrânire, reduc elasticitatea pielii și provoacă riduri. MMP-urile sunt cauzate de diverși factori precum expunerea la soare, stresul, alimentația necorespunzătoare și fumatul și sunt responsabili pentru descompunerea fibrelor de colagen și elastină. Veninul de albine (PBV™) inversează semnele îmbătrânirii, permițând recuperarea colagenului și a elastinei și contribuind la creșterea producției factorului de creștere a epidermei, care este responsabil pentru fermitatea pielii.

Cum se utilizează:
Masează pe fața uscată, pe gât sau în decolteu. Clătiți cu apă caldă și o cârpă umedă.

Avertizare:
Evitați contactul ocular direct. Vă recomandăm un test de plasture înainte de utilizare. Nu folosiți dacă sunteți alergic la înțepăturile de albine sau la oricare dintre ingredientele enumerate. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea imediată.

Depozitare:
Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Detalii