H&B Curcumin 30 capsule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
99,00 RON (TVA inclus)
Livrare + 16 lei, gratuita pentru total > 200 lei!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 11132

Descriere

Curcumin de la Holland și Barrett - ingredientul activ din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) în concentrație optimă are proprietăți antioxidante semnificative și ajută la menținerea eficacității sistemului imunitar. Curcumin susține functia inimii și circulația sanguină, sănătatea tractului respirator superior, sănătatea pielii, favorizează un bun echilibru mental. Stimulează pofta de mâncare, contribuie la susținerea digestiei și a funcției hepato-biliară, la menținerea sănătății ficatului. Curcumin de la Holland și Barrett are acțiune anti-inflamatoare, diminuează durerile musculare și articulare. Acest supliment de curcumină ajută la susținerea sănătății articulațiilor. Are o biodisponibilitate de 185 de ori mai mare decât suplimentele standard de turmeric, ceea ce înseamnă că este ușor de absorbit în organism.

Pe lângă curcumină, acest supliment conține vitamina D adăugată. Vitamina D susține oasele și funcția musculară normală.

reglează  inflamația la pacienții cu boală inflamatoara intestinală;
avantaje  potențiale pentru gastrită și acizii gastrice;
avantaje potențiale pentru tratamentul sclerodermiei
efect puternic antiinflamator la psoriazis;
împotriva bolei diabet și îmbunătățeste sensibilitătiile lu insulină;
avantaje inpotriva artritul reumatoid;
 ajută  la prevenirea bolilor de inimă și  degradarile miocardice.

Mod de administrare:
O capsulă pe, de preferință în timpul mesei.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Fiecare capsulă conține:
Novasol® soluție de curcumină - 500 mg
Care pune la dipozitie
Vitamina D - 5,4 pg
Curcuminoide (de la 35 mg extract de Curcuma longa (rădăcină)) - 30 mg

Ingrediente:
capsule (hidroxipropilmetil celuloză), soluție Novasol® de curcuminagent de îngroșare (Polisorbat 80), extracte de turmeric, vitamina D3 (colecalciferol)).

Fără culori artificiale, arome sau îndulcitori, conservanți, fără porumb, fără drojdie, fără aditivi de origine porcine. Potrivit pentru vegetarieni.