H&B Ginkgo Biloba 60mg 60 tablete

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
27,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 7652

Descriere

Beneficiile Ginkgo biloba de la Holland și Barrett:
Rezultate rapide după administrare;
Îmbunătățește circulația sângelui în creier;
Îmbunătățește funcția cognitivă;
Protejează împotriva stresului oxidativ;
Reduce simptomele depresiei;
Crește rezistența;
Adecvat pentru vegani / vegetarieni.

Ginkgo biloba ajută la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind astfel circulația sângelui. Optimizarea circulației sângelui aduce o serie de beneficii pentru sănătate - o mai bună nutriție a țesuturilor și oxigenare, precum și o reducere potențială a tensiunii arteriale ridicate. Ginkgo Biloba ajută creierul să funcționeze, îmbunătățește aportul de sânge la membre și elimină senzația neplăcută de frig și amorțeală. Iarba poate fi de asemenea foarte utilă în zona sexuală, deoarece crește aportul de sânge la organele genitale, iar acest lucru se reflectă asupra libidoului și a funcției erectile.

Mod de administrare:
Una sau două tablete pe zi, de preferință în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Conținut per tabletă:
Ginkgo Biloba - 60 mg
extract de frunze de ginkgo biloba standardizat pentru a conține 24% flavoglicozide ginkgo (14.4mg) și 6% terpene (3.6mg)

Ingrediente:
Extract de ginkgo biloba, carbonat de calciu, celuloză microcristalină, maltodextrină, hidroscopropil metilceluloză, glicerină, stearat de magneziu, acid stearic, carboximetilceluloză de sodiu.

Fără culori artificiale, arome sau îndulcitori, conservanți, drojdie, porumb, aditivi de origine porcină.

Detalii