H&B Luteină Gold 20mg 30 capsule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
55,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 19864

Descriere

Luteină Gold de la Holland și Barrett protejeaza de:

 conjunctivită;

blefariti;

inflamare canalelelor lacrimale;

oboseala ridicata ochilor;

pate pe cornee;

glaukoma;

cataractă și urcior.

Toti noi suntem expuse in prezenta la actiuniile razelor ultraviolete tot mai puternice, la fumului de tigari sau mediu  prafuit. Aceste factori are capacitatea sa deterioreze sanatatea ochilor nostri. Un numar mare de persoane, petrec  la momentul actual, cel putin de ora in fiecare zi in fata calculatorului. Pentru a preveni cu succes efectele de degenerare maculara, precum si aparitia altor conditii medicale de la nivelul ochilor, specialistii recomanda urmarea unui tratament pe baza de luteina.Luteina este o substanta ce poate fi regasita in mod natural la nivelul retinei.

Luteinul in „lutigold“ toate 20mg sunt produse din surse curate si natural. Elconține carotenoide naturale, cum ar fi zeaxantina și mezo-zeaxantina care sprijină reciproc viziunea normală. Luteina nu se produce în organismul. Cu creșterea vârstei, stocurile scad și trebuie să fie completate de surse din afara. Luteina are proprietăți antioxidante puternice și în principal sa metabolizeaza în ochii. Retina ochiulor sintetizează luteina, al cărei scop principal este să-o protejeze de lumina albastră și radicalire liberi.

Mod de administrare:
O capsulă pe zi în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

O capsula conține:
Luteină - 20 mg.

Ingrediente:
Ulei de porumb, invelisa de capsulă (gelatină, glicerină), luteina, culoare (caramel), lecitină din soia. Alergenii sunt subliniate.

Fără culori artificiale, arome sau îndulcitori,  fara conservanți, fara porumb, fara drojdie, fara aditiv de pește sau de porci.

Detalii