H&B Multivitamine și minerale ABC - Z 60 tablete

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
45,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 47352

Descriere

Multivitamine și minerale ABC - Z:
 formulă complexă ; 
 întărirea imunității;
protecție antioxidantă; 
îmbunătățirea vederii; 
reglarea activității sistemului nervos;
 îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
 regenerarea pereților celulari;
 stimulează formarea celulelor sanguine; 
 îmbunătățirea metabolismului; 
 dozare și administrare facilă; 
 formulă adecvată pentru vegani și vegetarieni. 

Supliment alimentar conține o formulă complexă, bogată în vitamine și minerale esențiale, cu luteină și licopen. Se adresează persoanelor active, care doresc să își protejeze corpul de radicalii liberi prin mijloace naturale și eficiente.  Vitamine - produsul conține vitamine din grupa B, acid ascorbic, A, E și D. Asigură protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi, susțin funcționarea sistemului nervos, optimizează rezistența organismului, stimulează hematopoieza și sunt o componentă importantă din procesul de metabolizare a substanțelor nutritive, precum și a mineralelor necesare pentru construirea oaselor.  Minerale - susțin activitatea sistemului imunitar și a sistemului nervos, contribuie la sănătatea oaselor și a sistemului cardiovascular. Reglează producția de hormoni din glanda tiroidă. Participă la producția de energie și la metabolism.  Luteina - este un pigment conținut în diferite legume cu frunze verzi, precum și în gălbenușul de ou. Antioxidant puternic, cu calități benefice pronunțate pentru vedere. Este bine cunoscut faptul că luteina susține sănătatea ochilor. Este sintetizată, în special, la nivelul retinei, protejând-o împotriva radicalilor liberi și a luminii albastre.   Licopenul - este tot un pigment vegetal, conținut în legumele și fructele roșii. Acest fitochimical are proprietati antioxidante extrem de puternice. Încetinește îmbătrânirea pielii cauzată de stresul oxidativ. Ca orice antioxidant, licopenul reduce riscul mutațiilor la nivelul celulelor. 

Supliment alimentar

Mod de administrare:
O tabletă pe zi, de preferință în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Conținut nutritiv per 1 (una) tabletă:
Vitamina A - 800μg RE (2664IU)
Vitamina D - 10μg (400 UI)
Vitamina E - 12mg α-TE (18UI)
Vitamina K - 75μg
Vitamina B1 - 1,1mg
Vitamina B2 - 1,4mg
Niacină - 16mg
Vitamina C - 80mg
Acid pantotenic - 6mg
Vitamina B6 - 1,4mg
Vitamina B12 - 2,5μg
Acid folic - 200μg
Biotină - 50μg
Calciu - 200 mg
Crom - 40μg
Miere - 1mg
Iod - 150μg
Fier - 14mg
magneziu - 100mg
Mangan - 2mg
Molibden - 50μg
Seleniu - 55μg
Zinc - 10mg

Produsul nu conține alergeni alimentari cunoscuți. 
FĂRĂ: coloranți, aromatizanți sau îndulcitori artificiali, conservanți, adaos de sare, lapte, lactoză, soia,  grâu, gluten, drojdie, aditivi pe bază de pește, aditivi pe bază de porc. Produsul conține amidon.

Detalii

SKU
47352
Taguri