H&B Paducel 100 capsule

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
79,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 4540

Descriere

Beneficiile spectaculoase lu păducelul de la Holland & Barrett:
  Îmbunătățește ritmul cardiac, tratează si previne bolile de inima;
  întărește sistemul cardio-vascular, sprijină circulația sângelui, ajuta la tratarea bolilor sistemului venos; reglează nivelul de colesterol;
   tratează și previne bolile de inima: tahicardie paroxistica; arterioscleroza; palpitații; scleroza coronariana; angina pectorala; insuficienta cardiaca;
  întărește sistemul imunitar;
  previne obezitatea si combate celulita;
  creste alimentarea cu oxigen;
  protecție antioxidantă;
  potențial de reducere  tensiunea  arteriala crescuta;
  combate anxietatea si starea de nervozitate, îmbunătățește somnul;
  ingrediente naturale;
  dozare și admisie ușoară.

Păducelul este o planta medicinala care conține concentrații crescute de antioxidanți, acizi grași esențiali, vitamine si minerale cu rol esențial pentru sănătate. Păducelul se dovedește  ca un remediu naturist puternic in special in tratarea si prevenirea bolilor cardiace, dar proprietățile terapeutice nu se limitează la atât. Iată care sunt principalele beneficii după consumarea  păducelul:

Îmbunătățește activitatea cardio-vasculară prin extinderea vaselor de sânge, facilitând trecerea sângelui prin ele , realizând astfel o reglare a tensiunii arteriale ridicata.

Este un instrument puternic, pentru profilaxia infarctului miocardic. Are potențialul de a reduce nivelurile de colesterol, cu care protejează sistemul vascular de deteriorare. Îmbunătățește circulația sanguină și aprovizionarea cu oxigen a tuturor țesuturilor.

Reduce afecțiunile apărute la nivelul sistemului venos - hemoroizi, varice, flebite, tromboza -  si pot fi ținute in frâu cu capsulele de păducel, urmate la indicația medicului.

Este un antioxidant puternic, întrucât conține proantocianidine. Aceste substanțe sunt esențiale pentru sănătatea celulelor și pentru protecția împotriva radicalilor liberi.

Îmbunătățește confortul gastric, reduce formarea de gaze si durere în timpul unei tulburări.

Păducelul conține substanțe active cu efect calmant asupra sistemului nervos central, devenind astfel  ca un sedativ natural, care este eficient împotriva anxietății. Printre simptomele stresului sau ale nervozității, asupra organismului se numără și creșterea tensiune nervoasa crescuta sau palpitațiile, manifestări care pot fi combătute cu succes cu păducel.

In special este util pentru dificultate de adormire si împotriva tensiunea nervoasă crescută. Produsul oferă posibilitatea de a îmbunătăți somnul, si a restabili abilitățile mentale și concentrarea.

Păducel întărește organismul si îl ferește de boli infecțioase grave. Alături de o dieta echilibrata si de mișcare fizica, păducelul devine un puternic  întăritor al sistemului imunitar, in special in sezoanele reci ale anului.

Mod de administrare:
O capsulă de 3 ori pe zi, de preferat în timpul mesei. Se poate bea ca ceai prin turnarea conținutului unei capsule într-un pahar de apă fierbinte. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Trei capsule conțin:
Extract de păducel (frunze și floare) (Crataegus oxyacantha) - 450 mg
(extract 4:1 echivalent cu 1800mg păducel)

Alte ingrediente:
Capsulă vegetală, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, maltodextrină.

Fără culori artificiale, îndulcitori, sare, zahăr, amidon, conservanți, drojdie, soia, produse de origine animală.

Detalii