HNZ Miere de Manuka UMF15+ MGO514+ 250g

450,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Miere de Manuka oferă:
✔prevenirea și susținerea terapiei bolilor maligne;
✔diminuarea nivelului de colesterol;
✔diminuarea inflamației sistemice - pentru răceli, gripă, tuse, gingivită, afecțiuni și carii;
✔ consolidarea sistemului imunitar în procesele inflamatorii ale diferitelor organe;
✔ tratarea infecțiilor cu ochi, urechi și sinus;
✔ tratamentul afecțiunilor gastro-intestinale - arsuri la stomac și durere, gastrită, ulcer esofagian, colon iritat. Luând o lingură de miere de manuka prin gură ajută la calmarea gâtului și a tractului digestiv;
✔ pentru a menține sănătatea generală;
✔ Potrivit pentru vegetarieni.

Printre cele mai importante componente antibacteriene ale mierii de manuka este metilglyoxal (MGO) - derivat dintr-un alt compus (dihidroxiacetona), care se găsește în concentrații mari în nectarul florilor de manuka. Se crede că cu cât este mai mare concentrația de metilglyoxal, cu atât este mai puternic efectul antibacterian al mierii. În funcție de aceasta, producătorii de miere au dezvoltat o scară care reflectă activitatea mierii de manuka.

Miere de manuka HNZ activă - aur pur din Noua Zeelandă! Nivelul de activitate garantat în fiecare borcan - activitate fără peroxid (UMF) 15+, metilglyoxal alimentar 514+. UMF este un sistem autorizat pentru evaluarea calității și purității mierii. Licența de miere din Noua Zeelandă este № 1043.

HNZ Manuka Honey a fost testat de Laboratorul de Stat din Noua Zeelandă recunoscut internațional pentru conținutul activității non-peroxid și a substanței metilgloxalelor nutritive, componentele care conferă proprietățile unice ale mierii de manuka și o deosebesc de mierea obișnuită. Cu cât este mai mare numărul, cu atât activitatea este mai mare.

Cuprins:
Miere de manuka 100% din Noua Zeelandă.
 
Valoarea nutrițională în 100g:
Energie - 1400kJ / 335kCal
Grăsimi - 0,2 g, din care saturate - 0,1 g
Carbohidrati - 81,9 g, din care zaharuri - 70,9 g
Proteine ​​- 0,2g
Sare - 0,0g

Mierea nu este potrivită pentru copiii sub 12 luni. Depozitați într-un loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui. Se consumă în termen de 12 săptămâni de la deschidere.

Detalii