70%
  • LifePlan pentru sistem imunitar

LifePlan Multi Immune Complex 60tab

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
LIFEPLAN
19,00 RON (TVA inclus) 65,00 RON
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
LIFEPLAN
Cod produs - SKU LPFA6506

Descriere

Data de expirare a produsului 31/12/23

Complexul Multi Immune de la LifePlan conține o combinație de vitamine, minerale și extracte din plante pentru a ajuta la menținerea unui sistem imunitar sănătos și la creșterea nivelului de energie și vitalitate.

Atunci când vine vorba de menținerea sănătății și a unui stil de viață activ, nutriția joacă un rol important. Chiar și atunci când urmăm o dietă echilibrată, uneori este posibil să nu obținem suficiente vitamine și minerale din alimentație, ceea ce poate duce la deficiențe nutriționale și probleme de sănătate. Aici intervine un supliment alimentar bine echilibrat și eficient, care poate oferi vitaminele și mineralele de care organismul nostru are nevoie.

Fiecare doză de două tablete conține vitamina A, vitamina D3, vitamina E, vitamina C, magneziu, zinc și seleniu. Acestea sunt vitamine și minerale esențiale pentru organismul nostru și sistemului imunitar.

Extractul de soc negru este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare. Aceste proprietăți sunt datorate conținutului său bogat în compuși numiți flavonoide, care ajută la reducerea inflamației în organism și la menținerea sănătății sistemului imunitar.

Mierea de Manuka este o miere specială, produsă de albinele care polenizează arbustul Manuka din Noua Zeelandă. Aceasta conține un compus numit metilglioxal, care oferă proprietăți antibacteriene și antivirale puternice. În continuare, mierea de Manuka ajută la stimularea sistemului imunitar și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Maitake este o ciupercă medicinală folosită în medicina tradițională japoneză pentru proprietățile sale imunomodulatoare și anticancerigene. Aceasta ajută la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și la creșterea producției de celule imunitare, ceea ce poate ajuta la reducerea riscului de boli infecțioase și inflamatorii.

Combinația acestor ingrediente puternice poate ajuta la menținerea unui sistem imunitar puternic și sănătos, îmbunătățind astfel capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor. Produsul nostru este fabricat din ingrediente naturale, fără a conține aditivi sau conservanți artificiali. Este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să sprijine sistemul lor imunitar într-un mod natural și sănătos.

Mod de administrare:
Două tablete pe zi, în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Două tablete oferă de obicei:
Vitamina A - 800µg RE
(din Beta Caroten 4,8mg) 
Vitamina D3 - 10µg 
Vitamina E 12mg α-TE 
Vitamina C 80mg 
Magneziu 57mg 
Zinc 10 mg 100
Seleniu 55µg 
Extract de soc negru - 300mg
din care flavonoide 6mg
Pudră de miere de Manuka - 50mg
echivalentă cu Miere de Manuka 15+ 25mg
Pudră de ciuperci Maitake - 25mg

Detalii

SKU
LPFA6506
Brand