LifePlan Saw Palmetto (Palmier Pitic) 500mg 60 tablete

LIFEPLAN
60,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
LIFEPLAN
Cod produs - SKU LPFQ0109

Descriere

Saw Palmetto de la LifePlan este un suplimect alimentar cu palmier pitic. Palmierul pitic are capacitatea de a reduce simptomele creșterii volumului prostatei, cum ar fi urinările frecvente, durerile în timpul urinarii, senzație bruscă de a urina și incapacitatea de urinare. Fructele acestui palmier sunt folosite ca remediu pentru prostată încă din anii 1800.

reducerea simptomelor ușoare și moderate ale creșterii în volum a prostatei (urinări frecvente, inclusiv nocturne, jet urinar slab)
ajută la reducerea transformării testosteronului în dihidrotestosteron (forma activă a testosteronului), prin reducerea enzimei 5-alpha- reductază, fără a produce dezechilibre hormonale și fără a interfera cu expresia PSA
ajută la reducerea nivelului de testosteron indus de receptorii alfa-1 adrenergici din prostată
ajută la reducerea acțiunii (legarea) estrogenilor și a DHT asupra receptorilor hormonali din țesutul prostatei și la relaxarea musculaturii netedă prin efect antagonist pe receptorii alfa -1 adrenergici
ajută la reducerea inflamațiilor prostatei și ale vezicii urinare
reducerea căderii părului de cauză hormonală
reducerea manifestărilor de cauză hormonală la femei: hirsutism, acnee, alopecie, sebum excesiv, seboree, dereglări menstruale, virilizare.

Mod de administrare:
Una sau două tablete pe zi, de preferat alături de o masă. Nu depășiți doza recomandată. Nu o folosiți ca un substitut pentru o dietă echilibrată și variată.

O tabletă conține:
Extract de Palmier Pitic - 125 mg
*Echivalent plante proaspete 500 mg
Din care: acizi grași totali - 56 mg
Fitosteroli - 150µg
Beta-sitosterol - 106pg
Campesterol - 31pg
Stigmasterol - 13p

Ingrediente:
Agenți de încărcare (fosfat dicalcic, celuloză micocristalină), extract standardizat de Saw Palmetto (extract 92% 4:1, 8% maltodextrină), acid stearic*, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), stearat de magneziu*.
*Din sursa vegetala

Fără zahăr, sare, drojdii, arome, coloranți sau derivate de origine animală.