Miere de Manuka 240MGO 250g

309,00 RON
Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200 de lei!
Disponibil in stoc

Descriere

Miere de manuka 100% din Noua Zeelandă - testată și certificată după cum urmează:
240 MGO MONOFLORAL
3-PLA> 400mg / kg
2-HAR> 5mg / kg
2-MBA> ​​1mg / kg
4-HPLA> 1mg / kg
ADN

Miere de manuka 100% din Noua Zeelandă, certificată în Noua Zeelandă și Marea Britanie. Mierea de Manuka este unică datorită activității sale antimicrobiene non-peroxidice, strâns legată de conținutul de metilglicoxal (MGO) din miere. Activitatea peroxidului este observată la toate tipurile de miere, dar numai mierea de manuka are activitate non-peroxidă.

Numărul de pe etichetă este miligrame de metilglyoxal pe kilogram de miere - cu cât este mai mare numărul, cu atât activitatea antimicrobiană a mierii este mai mare. Metilglyoxal este un ingredient natural din miere de manuka, care extrage albine și se transformă dintr-un ingredient unic nectarului florilor de manuka - dihidroxiacetona (DHA).

Pentru a proteja acest produs unic de contrafacere, de la începutul anului 2018, guvernul neozeelandez a introdus un standard unificat pentru mierea de Manuka din Noua Zeelandă, precum și o cerință pentru certificarea mierii în laboratoarele aprobate de guvern.

Mierea Manuka Bay îndeplinește noile standarde de stat și este certificată în laboratoare independente nu numai în Noua Zeelandă, ci și în Marea Britanie.

Ingrediente - miere de Manuka certificată 100% din Noua Zeelandă.

Informații nutriționale pentru 100g .:
Energie - 1400kJ / 335kcal;
Grasimi - 0,2g;
  dintre care saturate - 0,1g;
Carbohidrati - 81,9 g;
  din care zaharuri 70,9 g;
Proteine ​​- 0,2g;
Sare - 0g.

Informații nutriționale pe porție (21g) .:
Energie - 294kJ / 70kcal;
Grăsimi - 0,0g;
  dintre care saturate - 0,0g;
Carbohidrati - 17,2g;
  din care zaharuri 14,9g;
Proteine ​​- 0,0g;
Sare - 0g.

11 porții într-un singur borcan.

Mierea de Manuka nu este potrivită pentru copiii sub 12 luni. Depozitați într-un loc rece și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Dacă mierea se întărește, încălzește-o ușor. Se consumă în termen de 12 săptămâni de la deschidere.

Manuka Bay este o marcă comercială a principalului producător și exportator - Honey New Zealand (International) Ltd (Honey NZ).