20%

Multivitamine și minerale Radiance, 60 de tablete

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
26,40 RON (TVA inclus) 33,00 RON valabil pana la 08 oct.
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 2310

Descriere

Multivitaminele și mineralele Radiance: 
✔ o formulă complexă; 
✔ întrețin sistemul imunitar; 
✔ îmbunătățesc starea generală a organismului;
✔ reglementează activitatea sistemului nervos;
✔ întăresc vasele sanguine;
✔ păr frumos, piele frumoasă; 
✔ ușor de dozat și administrat; 
✔ totul conținut într-o capsulă, zilnic;
✔ formulă adecvată pentru vegetarieni. 

Acest supliment alimentar conține unele dintre cele mai importante vitamine și minerale, care au o însemnătate imensă  pentru existența și funcționarea organismului. 

Vitaminele din grupa B -  sunt solubile în apă și au legătură cu funcționarea normală a sistemului nervos. Restabilesc sănătatea celulelor nervoase, reduc tensiunea și stresul, precum și simptomele de depresiae și iritabilitate. Vitaminele complexului B participă la producerea celulelor roșii din sânge, sinteza hemoglobinei și transferul oxigenului. Întăresc funcționarea sistemului imunitar și cardiovascular. Ameliorează starea pielii și a părului.  Calciul – componenta principală din oase și dinți. Obligatoriu pentru refacerea densității osoase și profilaxia sau tratarea bolilor osoase. Reglează coagularea sângelui și îmbunătățește funcția musculară.  Iodul – obligatoriu pentru sinteza hormonilor tiroidieni, derularea tuturor proceselor din organism și funcțiile celulelor.  Fierul – element de bază în structura hemoglobinei. Îmbunătățește transportul de oxigen și are efecte profilactice sau curative în caz de anemie.   Magneziul – participă la producerea energiei, reglarea contracțiilor musculare și relaxarea sistemului nervos.  Zincul – asigură protecție antioxidantă și are efect antiinflamator. Întărește sistemul imunitar si reduce simptomele alergice. Reglează secreția de sebum din piele, reducând astfel  procesele inflamatorii.  Drojdia de bere  – conține multe din vitaminele grupei B, precum și diverse minerale (calciu, magneziu, zinc, fier și altele). Îmbunătățește metabolismul și reduce riscul carenței complexului de vitamine B.  Rutinul – această vitamină întărește sistemul imunitar, are proprietăți antibacteriene și îmbunătățește funcția venoasă. Stimulează detoxifierea organismului în caz de otrăvire cu metale grele și reduce formarea patologică a cheagurilor de sânge. 

Supliment alimentar

Dozare:Câte o tabletă pe zi,  preferabil în timpul mesei. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se folosi ca substitut al unei diete diversificate și echilibrate.

Conținut nutritiv per 1 (una) tabletă:

Vitamina A - 750 mcg (2500 UI)

Vitamina D - 2,5 mcg (100 UI)

Vitamina E - 2 mg alfa-TE (3 UI)

Vitamina C - 50 mg

Tiamină (vitamina B1) - 1,2 mg

Riboflavină (vitamina B2) - 1,6 mg

Niacină - 18 mg

Vitamina B6 - 1,2 mg

Vitamina B12 - 2 mcg

Acid folic - 300 mcg

Biotină - 100 mcg

Calciu - 75 mg

Iod - 140 mcg

Fier - 12 mg

Magneziu - 30 mg

Zinc - 3 mg

Drojdie de bere - 20 mg

Rutin (vitamina P) - 20 mg

Produsul nu conține alergeni alimentari cunoscuți.  Formulă FĂRĂ: coloranți sau îndulcitori artificiali, conservanți, adaos de sare, lapte, lactoză, soia,  grâu, gluten, aditivi pe bază de pește, aditivi pe bază de porc. Produsul conține drojdie de bere și amidon.

A se păstra la loc uscat și rece, inaccesibil copiilor.

Detalii

SKU
2310
Taguri