Rejuvenating Face Mask with Bee Venum 50ml

Manuka Doctor
320,00 RON (TVA inclus)
Manuka Doctor
Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 200 de lei!
Disponibil in stoc

Descriere

Mască de față cu venin de albine și miere de manuka de Manuka Doctor:
✔ strânge și crește densitatea pielii;
✔ crește de multe ori producția de colagen și elastină;
✔ ameliorează pielea și reduce îmbătrânirea pe termen lung;
✔ acțiune nutritivă și hidratantă;
✔ răspuns natural la Botox;
✔ testat dermatologic, nu conține SLS, parabeni sau ftalați.

Manuka Doctor își numește masca iconică cu veninul de albine „Răspunsul naturii Botox”. Acesta este unul dintre cele mai apreciate produse de îngrijire a pielii de către clienți. O mască bogată, de restaurare, pentru hrănirea profundă a pielii, reducând aspectul liniilor fine și al ridurilor, favorit al multor celebrități.

Datorită proprietăților extrem de hidratante ale mierii de Manuka, această mască de față iconică lasă pielea strălucitor de moale și netedă natural. Miere de Manuka - are proprietăți anti-bacteriene și anti-oxidante care ajută la îmbătrânirea prematură a pielii. Conține o enzimă care îmbunătățește reînnoirea celulelor pielii și crește producția de colagen. Veninul de albine purificat (PBV) este cunoscut ca un filtru natural pentru riduri). Stimulează producerea de colagen și elastină, ingrediente care ajută pielea să rămână fermă, reducând îmbătrânirea pe termen lung.Veninul de albine previne și ameliorează secreția excesivă de sebum. Jeleul regal și uleiul de trandafir întineresc pielea prin reînnoirea celulelor deteriorate ale pielii. Hidratul de shea hidratant, untul de cacao, vitamina E și acidul hialuronic hidratează și netezesc tenul pentru pielea mai tânără.

Cum se utilizează:
După curățarea pielii, aplicați masca pe toată fața și / sau pe gât. Lăsați masca să se înmoaie timp de 15-30 de minute, în funcție de tipul de piele. Curățați ștergând ușor cu o cârpă umedă cu mișcări în sus. Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână.

Depozitare:
Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui, la îndemâna copiilor mici.

Avertizare:
Toate produsele sunt testate dermatologic. Evitați contactul ocular direct. Vă recomandăm un test de plasture înainte de utilizare. Nu folosiți dacă sunteți alergic la înțepăturile de albine sau la oricare dintre ingredientele enumerate.