Replenishing Facial Oil with Manuka Oil 25ml

Manuka Doctor
126,26 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Manuka Doctor
Disponibil in stoc

Descriere

✔ Efect anti-îmbătrânire rapid și vizibil, fără ungere;
✔ După doar 10 minute, pielea pare mai radiantă, mai tânără și liniile fine reduse;
✔ După 10 minute pielea pare mai radiantă, mai tânără și liniile fine reduse;
✔ Dedicat clinic * piele vizibil mai tânără după o singură aplicare;
✔ Amestec unic de 12 tipuri de uleiuri esențiale și miere de manuka activă;
✔ Câștigătorul premiului LOOK Beauty Advisor 2016;
✔ Fără parabeni și SLS.

Obțineți un aspect mai proaspăt și mai tânăr cu ajutorul uleiului facial Replenishing Manuka Doctor. Ingredientul unic - uleiul de manuka este îmbogățit cu uleiuri bogate în omega - avocado, semințe de struguri și măceș, precum și o colecție bogată de alte uleiuri utile care ajută la restabilirea flexibilității și elasticității, dar protejează și nivelurile de hidratare, contribuind la prevenirea de apariția liniilor fine și a ridurilor. Conceput pentru toate tipurile de piele, doar câteva picături aplicate zilnic vor hidrata vizibil, vor revitaliza și netezi suprafața pielii, în timp ce uleiurile esențiale restabilesc elasticitatea.

* Un studiu clinic independent, realizat cu 30 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 65 de ani, care folosesc uleiul facial Manu Rejuvenating Facial de două ori pe zi pe pielea feței, în jurul ochilor și mâinilor timp de 28 de zile. Participanții au diferite tipuri de piele - de la foarte uscat, la normal și combinație, cu grade diferite de sensibilitate. Participanții evaluează hidratarea, duritatea, elasticitatea, aspectul și profunzimea ridurilor în două etape - 10-15 minute după prima aplicare și 28 de zile.

Încă din minutul 10, pielea este mai radiantă, iar liniile fine sunt mai greu de observat. Și după 4 săptămâni, 100% dintre participanți au observat o scădere a adâncimii ridurilor, o elasticitate crescută a pielii și o netezire și hidratare crescută. 100% dintre femei raportează o reducere în profunzime, iar topografia 3D și un sistem PRIMOS arată o reducere cu 16% a adâncimii ridurilor. În chestionarul participanților, majoritatea au confirmat un efect vizibil asupra aspectului pielii atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Cum se utilizează:
După curățare, picură câteva picături pe vârful degetelor și masează ușor pe față, gât și decolteu până la absorbție. Folosește dimineața și seara sub cremă de zi sau de noapte sau amestecă direct cu crema.

Depozitați într-un loc rece și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Evitați contactul ocular direct. Vă recomandăm un test de plasture înainte de utilizare. Nu folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele enumerate. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea imediată.