Ulei de Galbene, Miaroma 100ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Holland & Barrett
65,00 RON (TVA inclus)
Livrare + 16 lei, gratuita pentru total > 200 lei!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Holland & Barrett
Cod produs - SKU 48142

Descriere

Uleiul de galbenele este un ulei natural extras din florile de galbenele (Calendula officinalis). Este adesea folosit ca tratament complementar sau alternativ. Uleiul de galbenele are proprietati antifungice, antiinflamatorii si antibacteriene care l-ar putea face util in vindecarea ranilor si calmarea eczemelor. Este folosit si ca antiseptic.

Uleiul de galbenele pentru rani
Uleiul de galbenele ar putea accelera vindecarea ranilor. Adaugarea acestuia in rutina de ingrijire a pielii s-a dovedit a avea efecte benefice.
Uleiul de galbenele pentru acnee
Un studiu de laborator a constatat ca extractul de calendula poate fi util in tratarea si prevenirea acneei vulgare, dar sunt necesare mai multe cercetari, in special studii pe oameni, pentru a sustine aceste constatari.
Puteti aplica crema, ulei sau tratament de galbenele pe toata suprafata fetei sau le puteti folosi pentru a viza zonele predispuse la acnee.
Uleiul de galbenele pentru eczeme
In mod traditional, uleiul de galbenele este frecvent folosit pentru a trata eczemele.Aceasta utilizare nu este sustinuta de foarte multe studii stiintifice. Cu toate acestea, un studiu a descoperit ca poate ajuta la ameliorarea durerii cauzate de dermatita dupa radioterapie pentru cancer de san.
Uleiul de galbenele ar putea ajuta  si la calmarea dermatitei de scutec la sugari.
Uleiul de galbenele pentru psoriazis
Proprietatile de vindecare a ranilor ale uleiului de galbenele l-ar putea face o alegere buna si in tratarea psoriazisului, dar nu exista inca nicio cercetare in acest sens. 
Ulei de calendula pentru un aspect mai bun al pielii
Uleiul de galbenele ar putea imbunatati aspectul general al pielii. Un studiu a constatat ca o crema care contine extract de galbenele poate favoriza hidratarea si fermitatea pielii, dar sunt necesare mai multe cercetari in acest sens.
De asemenea, se speculeaza ca galbenelele ar putea ajuta  si in tratamentul dermatitei de contact.

Mod de utilizare:
Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele. Ca ingredient in preparate cosmetice destinate ingrijirii pielii copiilor; ca ingredient in preparate cosmetice pentru ingrijirea pielii: creme, lotiuni, unguente, balsamuri; alaturi de alte ingrediente specifice pentru prepararea unei creme sau ulei de plaja; ca ingredient in balsamuri, unguente si creme cu aplicatie locala; ca ingredient in crema de scutece.

Detalii

SKU
48142
Taguri