Ulei de Oregano 100% pur 10ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Miaroma
62,00 RON (TVA inclus)
Livrare +16 lei la adresa, gratuită pentru total > 200 lei!!!! Plata in sistem ramburs + 3 lei
Miaroma
Cod produs - SKU 43928

Descriere

Oregano - 100% ulei esențial pur de Miaroma se obține prin distilarea cu aburi a plantei cu flori uscate. Uleiul de oregano are o aromă puternică, compulsivă, pe bază de plante și camfor. Crește starea de spirit, energizează corpul. Uleiul de oregano Miorama este 100% pur și natural, produs fără a adăuga substanțe chimice sintetice din oregano cultivate în Austria.

Acțiune:
✔ bacterii, ciuperci, paraziți;
✔ alergii;
✔ artrita, artroza, reumatismul;
✔ vedeți de la albine, păianjeni otrăvitori și șerpi - uleiul are capacitatea de a neutraliza otrava;
✔ mătreață, erupții cutanate și eczeme;
✔ eczeme, psoriazis, boli de piele și erupții cutanate;
✔ dureri musculare - Îmbunătățește funcția articulară și flexibilitatea musculară;
✔ probleme de respirație - îmbunătățește sistemul respirator;
✔ potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Aplicare: conform prescripțiilor aromaterapistului. Pentru uleiul de masaj - se diluează 5 (cinci) picături la 10 ml ulei de bază, de preferință în migdale dulci. Pentru o baie - 4 până la 6 picături. Se îmbină bine cu uleiuri esențiale de rozmarin, arbore de ceai, lemn de cedru și lămâie.

Utilizare terapeutică principală:
Corp
Uleiul esențial de oregano este o sursă de magneziu și zinc, conține fier, calciu, potasiu, cupru, mangan și niacină. De asemenea, conține vitaminele C și E. Acțiune puternică antibacteriană și antifungică. Este cel mai frecvent utilizat ca o alternativă naturală la antibiotice. Acționează pe diferite tipuri de bacterii, ajută tractul gastro-intestinal. De asemenea, ajută la reducerea inflamației în infecțiile dentare și ale urechilor. Poate fi folosit și pentru ciuperca piciorului, alergii, erupții cutanate și eczeme. Este potrivit pentru înțepături de insecte și ajută la iritațiile pielii.

Aplicat cu diluare adecvată în abdomen, uleiul îmbunătățește digestia și stimulează activitatea intestinului. Masajul cu acesta îmbunătățește activitatea articulațiilor și mușchilor. Aplicat direct pe glandele sudoripare cu o diluare adecvată elimină mirosul neplăcut.

Conținut: ulei esențial pur 100% de oregano (Thymus capitatus) - 10 ml.

Perioada de valabilitate: 12 luni de la deschidere. Pentru uz extern. Evitați contactul vizual direct și pielea deteriorată, păstrați-o la îndemâna copiilor mici.